ONDEK SPEEL DRAAG SLAAP HERHAAL

De inspiratie om Fluffymania op te richten was en is nog steeds mijn dochter Matilde. Zij noemt zichzelf Mania sinds ze anderhalf jaar oud is. Zij herinnert mij er elke dag weer aan dat mijn grootste succes niet iets is wat ik behaald heb maar wie ik aan het opvoeden ben. Fluffymania gaat over liefde & magie waar elk kind zich welkom kan voelen. Het is een veilige plek waar iedereen kan mee doen, spelen, blij zijn en zich speciaal kan voelen. We staan voor betrokkenheid, gelijkheid en liefde.

DIT IS FLUFFYMANIA

Fluffymania is opgericht door het verlangen om een TO GO winkel te creëren waar we zorgvuldig geliefde merken en ontwerpers uitkiezen en bij elkaar brengen in de wereld van speelgoed, kleding en interieur voor kinderen.
Ik heb mijzelf in het algemeen gericht op Europa zodat de uitstraling van Fluffymania door de beste merken en ontwerpers gecreëerd kan worden. De producten zijn tijdloos en de kwaliteit is uitzonderlijk. Deze producten zijn voor gezinnen die geen ruimte hebben in hun huizen voor plastic producten van verwerpelijke kwaliteit en die voor kwaliteit boven kwantiteit kiezen

BEDRIJFSACHTERGROND

Ik ben supertrots en blij dat alle producten aandachtig ontworpen zijn, prachtig gemaakt en stijlvol zijn met uitstekende kwaliteit en het meest belangrijke: origineel en uniek voor onze winkel. Al deze aspecten brengen ons visie in het leven waarbij we het meest uitgebreide uit de opvoeding van kinderen ondersteunen. Hun leren dat ze mogen zijn wie ze willen zijn en leren om hun dromen waar te maken, om te doen waar ze van houden en zodat ze op een dag erachter komen dat ze volwassen worden.

MISSIE

Als we willen veranderen en willende wereld beter wordt, kunnen we dat niet verwachten van derden. We moeten naar onszelf kijken en de persoon worden die actie onderneemt en verandering brengt. Wijzelf moeten de verandering zijn. We geloven in ondersteuning. Ondersteuning van de planeet waar we op leven. Omdat we niet onverschillig staan tegenover het milieu en het lot van de dieren, hebben we besloten om 5% van onze winst te doneren aan verschillende goede doelen en organisaties die zich bezighouden met het redden van de dieren en onze planeet. Voor altijd. Dit is waar wij voor staan met beste bedoelingen.